IPM - Innovation Center

مرکز نوآوری و تجاری‌سازی پژوهشگاه دانش‌­های بنیادی با همکاری شتابدهنده فنآسا­پلاس برگزار می‌کند:

مدرسه راه‌اندازی کسب و کار فن‌آفرین (حضوری- آنلاین)
زمان برگزاری: اسفند ۱۴۰۰ تا خرداد ۱۴۰۱
مهلت نام نویسی: ۲۳ بهمن ۱۴۰۰

در مدرسه کارآفرینی فن‌آفرین در مدت سه ماه، سه روز در هفته، کارگاه‌های آموزشی کاربردی و پروژه‌محور گوناگونی به همراه تعدادی جلسات انتقال تجربه به صورت حضوری و آنلاین و به سه زبان فارسی‌، انگلیسی و عربی برگزار می‌شود.
افراد یا تیم‌های شرکت‌کننده در کمپ آموزشی فن‌آفرین ، اجازه دارند بدون هیچ قید و شرطی در تمام کارگاه‌های آموزشی و جلسات انتقال تجربه و حل تمرین شرکت کنند.
این مدرسه برای اعضای مرکز نوآوری و تجاری سازی پژوهشگاه( شرکت‌ها، تیم‌ها، فریلنسرها و..) با ۵۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است. این ثبت نام به صورت تیمی (۳ نفره) با مبلغ ۳ میلیون تومان خواهد بود. مابقی مبلغ ثبت نام از سوی پژوهشگاه پرداخت خواهد شد.

برای دریافت کد تخفیف اطلاعات ثبت نامی را به آدرس innovationcenter@ipm.ir تا تاریخ ۲۳ بهمن ایمیل فرمایید.

نام و نام خانوادگی اعضای تیم شرکت‌کننده در مدرسه (۳نفر)، کدملی، شماره تماس شرکت‌کنندگان، آدرس ایمیل شرکت‌کنندگان

برای سایر اعضای پژوهشگاه (غیرعضو در مرکز نوآوری) نیز در صورت وجودِ ظرفیت خالی، کد تخفیف در نظر گرفته خواهد شد. لازم به ذکر است اولویت ثبت‌نام با افرادی است که اطلاعات ثبت‌نامی خود را زودتر به ادرس innovationcenter@ipm.ir ایمیل کرده باشند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با داخلی 3610 یا با شماره مستقیم 22825455 تماس حاصل فرمایید.

برنامه دوره از اینجا قابل دریافت است.